A fotók moderálása


A feltöltött fotókat ellenőrizzük. Szeretnénk, ha minél több magas minőségű, téged nem zavaró fotóval találkozhatnál az oldalon.

A fotók moderálásának elsődleges célja, hogy kiszűrjük a gyenge minőségű, nem egy komoly társkereső oldalra tartozó fotókat. Ezért mi magunk is folyamatosan ellenőrizzük és indokolt esetben töröljük a feltöltött képeket. 

A fotóknál fontos, hogy az adatlap tulajdonosát ábrázolják. A fotó tulajdonosa legyen rajta jól kivehető, a fotók ne legyenek durvák, sértőek másokra nézve. Ne hirdessenek, ne varázsoljanak rájuk email címet, facebook azonosítókat.

A moderálásban te is segíthetsz: ha zavar egy fotó, vagy szerinted nem az oldalra való, a fotó galériában jelentheted nekünk. Megvizsgáljuk és töröljük, ha jogos a jelzésed.

A felnőtt fotókat pedig le is tilthatod az oldalon. Mivel ilyennel elvileg csak üzenetben találkozhatsz, ott egy külön gombot helyeztünk el a felnőtt képek tiltásának. Ha ilyen képet kapsz, de még nem állítottuk felnőtt fotónak, akkor ott egyből jelentheted is a tiltással együtt.

Vissza
Nem találtad meg amit keresel?
Ha nem kaptál választ a kérdésere, problémádra, vagy írni szeretnél nekünk